Aktieris Keisijs Afleks komentē apsūdzības saistībā ar seksuālo uzmākšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2017.gada «Oskara» balvas laureāts Keisijs Afleks ne reizi vien ticis apsūdzēts seksuālās uzmākšanās mēģinājumos. Jau 2010.gadā, strādājot pie filmas «I`m still here», divas uzņemšanas laukuma darbinieces iesūdzēja aktieri tiesā par uzmākšanos, bet aktieris spēja visu nokārtot bez pašas tiesas sēdes.

«Oskara» balvu Keisijam pasniedza aktrise Brī Larsone, kura iedeva aktierim statueti, bet atteicās to apsveikt ar uzvaru. Brī aizstāv sieviešu tiesības, un neapsveikšana bijis aktrises veids, kā izrādīt protestu.

Vēlāk, iztirzājot Brī nevēlēšanos sveikt aktieri, viņu atbalstīja kolēģe Konstance Vū, kura izteikusies, ka laba aktierspēle mūsdienās laikam nozīmē daudz vairāk nekā cilvēcība un nabaga puisēnam tik ļoti vajadzīga palīdzība.

Pats Afleks, komentējot apsūdzības seksuālās uzmākšanās mēģinājumos, paziņojis, ka jebkura necieņa, kuru izrāda cilvēkam darba vietā vai kur citur, nav pieļaujama.

Aktieris neko nespēj padarīt dažādām baumām, nostāstiem par viņa izturēšanos pret sievietēm uzņemšanas laukumos, viss, ko viņš var, ir dzīvot savu dzīvi, sekot savām vērtībām un cerēt, ka reiz cilvēki pamanīs viņa darbus, ne klausīsies baumās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu