Kailijai Minogai pārdzīvot šķiršanās sāpes palīdz viens no bijušajiem mīļotajiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Kailija Minoga pavisam nesen izšķīrusies no aktiera Džošua Sasē, kurš, kā izrādās, ar mākslinieci saticies tikai popularitātes dēļ; nu dziedātāja vēlas atjaunot attiecības ar vienu no bijušajiem mīļotajiem, aktieri Olivjē Martinesu.

Kailija un Olivjē bija pāris pirms desmit gadiem, un nu, uzzinot, ka Kailiju pametis Džošua, Martiness telefoniski centies uzmundrināt bijušo mīļoto, vienai sarunai sekojusi nākamā, un tā tas turpinājies no dienas dienā.

Nu slavenības jau vairākkārt tikušās, nav zināms, kā attīstīsies viņu attiecības, bet viens ir skaidrs, vecā mīlas dzirksts nav pilnībā izdzisusi.

Dziedātājas draugi ir noraizējušies par Minogu, jo šādi, no vienām attiecībām uzreiz sākot nākamās, Kailija vēlas justies mīlēta, vajadzīga, bet tā nav paliekoša mīlestība un beigu beigās mākslinieki jutīsies iztukšoti un sāpināti.

Martiness un Minoga satikās no 2002. līdz 2007. gadam. Tieši Martiness atbalstīja dziedātāju laikā, kad viņa cīnījās ar krūts vēzi; uzvarot slimību, Kailija intervijās uzsvēra, ka bez aktiera palīdzības viņa nebūtu tikusi galā ar slimību.

Pēc šķiršanās no Kailijas Olivjē paspēja apprecēties ar aktrisi Halli Beriju, bet 2016.gada decembrī pāris paziņoja par šķiršanos. Nu gan Kailija, gan Olivjē ir brīvi cilvēki.

Vai atjaunotā draudzība pāraugs mīlestībā?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu