Homoseksuāli orientētiem cilvēkiem Rīgā atklāts jauns klubs «TOP Club Riga»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

24. un 25. februārī Rīgā norisinājās jaunā LGBT kopienas kluba «Top Club Riga» atklāšana. 24. februārī kluba telpās pulcējās tikai aicināti viesi, bet 25. februārī jauno klubu varēja apmeklēt ikviens interesents.

Jaunais klubs izraisīja plašu ažiotāžu ne tāpēc, ka Rīgā tiek atklāts jauns uz homoseksuāliem cilvēkiem orientēts klubs, bet gan tāpēc, ka tas izveidots leģendārā kluba «XXL» telpās, daudzi ieradās tikai tāpēc, lai redzētu, kā mainīts kluba iekārtojums un vai tas ir labāks par reiz iemīļoto klubu, kurš diemžēl pēdējos gados piedzīvoja norietu.

Foto: Publiciātes foto

Pirms atklāšanas kluba vadība solīja izveidot mākslas telpu, kura diemžēl nebija redzama atklāšanā, tas apbēdināja daudzus sanākušos viesus, kuri vēlējās redzēt mākslas un kluba dzīves sintēzi.

Tāpat viesus mulsināja koridors starp pirmo bāru un deju zāli, stikla un spoguļu siena rada apjukumu, pat esot skaidrā prātā, un daudzi jau ierodoties ieskrēja sienā, nespējot atšķirt sienu no durvīm, jo spoguļos atspīd durvis, bet kas notiek izklaides karstumā? Nevajag būt naiviem, izklaides vietās reti kurš ierodas baudīt tēju vai kafiju...

Foto: Publiciātes foto

Daudzi viesi izteicās, ka pirmā bāra telpa atgādina padomju laiku diskotēku, kur ap malām izveidotās lāviņas nepārtraukti bija aizņemtas ar sēdētgribētājiem, apkārtējo vērotājiem.

Atklāšanas vakara izklaides programma pozitīvi pārsteidza ikvienu kluba apmeklētāju, viesiem bija iespēja baudīt gan vijolnieces virtuozos skaņdarbus, Anglijā populārā deju mūzikas dueta «AM2PM» uzstāšanos, kā arī īpašu «odziņu» pasākumam piešķīra striptīza deju grupa «Male Empire Night out Show».

Foto: personīgais arhīvs

24.februāra atklāšanas vakarā vairākums viesu bija no citām valstīm atbraukuši vīrieši, šur tur varēja manīt arī pa kādai daiļā dzimuma būtnei. Viesu vidū bija arī par radio geišu dēvētā Ieva Adamss, dejotājs Rolands Šteinbergs, Rīgas Modes nedēļas rīkotāja Jeļena Strahova, kā arī dziedātāja Liera Štein.

Foto: personīgais arhīvs

Diemžēl atmosfēras ziņā klubam vēl jāpiestrādā, jo vairums viesu, uzturējušies klubā pāris stundas, tomēr devās uz citām, iecienītām izklaides vietām, piebilstot, ka jaunajā klubā viss ir kārtībā, bet kaut kā pietrūkst, lai rastos vēlme uzkavēties.

Jau 17.martā klubā notiks pirmais TOP burziņš, kurā uzstāsies vācu dziedātāja Miz Moni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu