Ģimenes un populāru personu lokā Intars Busulis prezentē savu jauno albumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

1.marta vakarā dziedātājs Intars Busulis un viņa pavadošā grupa «Abonementa orķestris» Spīķeru koncertzālē prezentēja jauno studijas albumu «Nākamā pietura». Albumā iekļautas trīspadsmit dziesmas, kuru mūzikas autors ir komponists Kārlis Lācis; dziesmu vārdi nav īpaši radīti albumam, bet tiek izmantotas dažādu rakstnieku dzejas rindas.

Dziedātājs Intars Busulis pirms prezentācijas koncerta pats personīgi uzrunāja ikvienu pasākuma viesi, pārliecinoties, ka tam ir jau iedots jaunais albums un neviens nejutīsies apdalīts, beigu beigās dodoties mājās bez «Nākamās pieturas» diska.

Intars atrada īstos vārdus, ko pateikt katram viesiem, vēlēja jauku vakaru, bet daiļā dzimuma pārstāvēm piebilda, ka albums viņām patiks, jo dziesmas ir par mīlestību, vakara izskaņā dziedātājs albumus arī parakstīja tiem, kuri vēlējās autogrāfus.

Pirms albuma atvēršanas svētku koncerta Intars saņēma neskaitāmus apsveikuma vārdus, gan no bijušā valsts prezidenta Valda Zatlera, humoristes Janas Duļevskas, skatuves kolēģes Lindas Leen, gan citiem mūzikas mīļotājiem.

Nepārtraukti mākslinieku kāds apskāva, lai sveiktu muzikālajos svētkos, sasveicinātos vai vienkārši uzņemtu draudzīgu «selfiju», kā nekā mūsdienās, apmeklējot pasākumus, bez «selfijiem» nekādi.

Viesi jutās gluži kā mājās, jo Intars ar jokiem, sarunām, smaidiem spēja radīt vieglu, mājīgu atmosfēru.

Pirms oficiālās daļas un pēc oficiālās daļas bija iespēja baudīt sulas, vīnu, dažādas saldās un sāļās uzkodas un pat saldējumu, par ko īpaši priecājās mazie pasākuma apmeklētāji.

Oficiālajā daļā, ikvienam par prieku dziedātājs izpildīja visas 13 albuma dziesmas, piebilstot, ka maz runās, bet atklāšanu veltīs mūzikas baudīšanai.

,

Koncerta laikā Busulis īpaši izcēla savu pavadošo grupu, lieliskās pavadošā vokāla meitenes, mūzikas autoru Kārli Lāci un dzejnieci Māru Zālīti, kuras dzeja izmantota pāris jauno dziesmu tapšanā.

Intars neaizmirsa par savu ģimeni un pateicās sieviņai pirms romantiskās dziesmas «Miglas rīts», un veltīja siltus vārdus arī pārējai ģimenei, kā nekā svētkos Intaru atbalstīt bija atbraukuši visi tuvākie ģimenes locekļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu