Joko Ono cerot satikties ar Lenonu debesīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārā «bītla» Džona Lenona (John Lennon) atraitne, 84 gadus vecā japāņu māksliniece Joko Ono (Yoko Ono) esot kļuvusi vārga un trausla, pārvietojas ratiņkrēslā un gatavojas savai aiziešanai, vēsta ārvalstu prese

Tiek ziņots, ka Joko ir noraizējusies par savu veselību un domā, ka viņai šaisaulē atlikuši vien daži mēneši. Viņa cer ar savu Džonu [Lenonu] satikties debesīs.

We're rising together!

A post shared by Yoko Ono (@yokoonoofficial) on

«Joko runā par savu vīru un par to, kā satiksies ar viņu debesīs,» Joko tuvu stāvošs avots pastāstīja slavenību tenku portālam «Radar Online».

Tiek ziņots, ka Joko vēl cer uzņemt filmu par viņas un Džona miera akcijām 1960. un 70. gados. «Tā būs viņas gulbja dziesma. Un viņa vēlas pasteigties ar filmu, pirms veselība neliek tam nopietnus šķēršļus.»

Joko pārstāvji nav komentējuši šīs baumas. Pati māksliniece ir aktīva sociālajā tīklā «Twitter», kur piektdien ierakstījusi šādu atziņu:






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu