«Zelta mikrofona» ballīte tiek aizvadīta jautrās sarunās un pat dejās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

28.februārī Dailes teātrī norisinājās mūzikas ierakstu gada balva «Zelta mikrofons». Kā jau pēc lielas ceremonijas pienākas, mākslinieki vēlas nosvinēt saņemtās balvas, nominācijas vai vienkārši tikšanos ar draugiem, kolēģiem, tāpēc teātra otrajā stāvā, kā jau ierasts dažādās balvu pasniegšanas ceremonijās, norisinājās svētku bankets.

Beidzoties ceremonijai, mākslinieki un viņu viesi steidza pie bagātīgi klātā banketa galda, lai iestiprinātos, kā nekā ceremonija nav stundu ilgs pasākums un, ja tajā jāuzstājas, tad viss process aizņem vēl vairāk laika.

Viesi baudīja sarūpētas sāļās un saldās uzkodas, salātus un nodevās sarunām, izsakot komplimentus cits citam par balvām, uzzinot kolēģu muzikālos jaunumus un pat iepazīstoties ar citu otrajām pusītēm.

Banketu daudzi mūziķi apmeklēja kopā ar savām otrajām pusītēm, šādā tandēmā ieradās dziedātāja Jenny May, Katrīne Lukins, Laura Raila, Nikolajs Puzikovs, Katrīna Bindere, Mārtiņš Ruskis.

Uzmanības centrā joprojām bija dziedātāja Antra Stafecka un viņas jaunais mīļotais, mūziķis Jānis Čubars, kā nekā tikai nesen kļuva zināms, ka dziedātāja šķiras no savu divu bērnu tēva Ģirta.

Visa vakara gaitā dziedātāji fotografējās pie foto sienas, lai par piemiņu saglabātu fotogrāfijas no skaistā, nozīmīgā notikuma.

Daudzi mūziķi, piemēram, dziedātāja Agnese Rakovska, banketā neuzkavējās ilgi, bet devās mājās; pārgurums tomēr reizēm, dara savu un gribas baudīt uzvaras mirkļus vienatnē.

Vakara gaitā viesus priecēja grupa «Karakums» un viņu izpildītās dziesmas, tās daudzus mudināja iekarot deju grīdu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu