«Gods kalpot mūsu Latvijai» 4.martā prezentēs piedāvājumu pašvaldību vēlēšanām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partija «Gods kalpot mūsu Latvijai» (GKML) 4.martā kongresā prezentēs savu piedāvājumu pašvaldību vēlēšanām, informēja politiskajā spēkā.

Partijas sanāksme notiks Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā Ģilde», Amatu ielā 3, Rīgā.

Biedru reģistrācija dalībai kongresā sāksies no plkst.11 un pats kongresa sākums plānots no plkst.12.

Kongresā paredzēts pārrunāt ieceres startam pašvaldību vēlēšanās un izvirzīt mēra amata kandidātus lielākajās Latvijas pilsētās un novados, tāpat plānota valdes pārvēlēšana.

«Gods kalpot mūsu Latvijai» dibināta 2016.gada februārī, vairums tās biedru jau iepriekš aktīvi darbojās biedrībā «Gods kalpot Latvijai», īstenojot vairākas sabiedriskās iniciatīvas kā parakstu vākšana par izdienas pensiju piešķiršanu pašvaldības policistiem un citas. Partijas mērķis ir demokrātiskas un ekonomiski plaukstošas Latvijas valsts attīstība un cilvēku labklājības izaugsme, skaidro politiskajā spēkā.

GKML apvienojušies vairāk nekā 500 biedru no visiem Latvijas reģioniem, kas pašlaik cieši sadarbojas ar novadu un pilsētu patriotiem un aktīvistiem, lai pašvaldību vēlēšanās piedāvātu alternatīvus un mērķtiecīgus risinājumus 15 pašvaldību attīstībai, informēja partijā.

Partijas priekšsēdētājs ir Andrejs Požarnovs, kurš arī agrāk aktīvi darbojās politikā, 7.Saeimā ieņemot partijas «Tēvzemei un brīvībai»/LNNK Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amatu un vēlāk strādājot par labklājības ministru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu