Kā atbrīvoties no «riepas» uz vēdera dažās dienās!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Liekā svara dēļ izskatījos «uzblīdis» un neveselīgs. Negribēju vairs ļaut liekajam svaram diktēt manu dzīvi. Ar Stokholmas diētu, nedēļas laikā kļuvu par 6 kilogramiem vieglāks, bet kopumā nometu 20 kilogramus,» stāsta motokluba «Kandava» vadītājs Aldis Šenbergs. Lasi interviju ar Aldi un uzzini, kur vienkārši pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

—Iepriekš izdomāju pats savu «diētu» un uzturā ierobežoju miltu izstrādājumus, ceptus kartupeļus un ātrās uzkodas. Kaut kas jau «nokrita», bet vēlāk arī ar uzviju «atnāca» atpakaļ. Tagad varu pateikt - nevar tā vienkārši pats uz savu galvu izdomāt, ko ēst un gaidīt labus rezultātus. Tā var tikai sabeigt veselību.

Foto: Publicitātes foto

Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

—Liekais svars man apgrūtināja dzīvi. Es vairs nevarēju nodarboties ar savu hobiju. Nemaz nerunājot, ka izskatījos «uzblīdis» un neveselīgs. Es sapratu, ka negribu ļaut liekajam svaram diktēt manu dzīvi!

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

—Izpētīju visas populārākās diētas, bet Stokholmas diēta bija vienīgā, kas mani uzrunāja, jo piedāvāja īpaši man izstrādātu uztura plānu. Arī es sākotnēji biju skeptisks, bet tadizlasīju rakstu par Valsts policijas ģenerāli Intu Ķuzi.Viņš bija «nometis» 40 kg un izskatījās ļoti labi. Brīdī, kad redzēju viņa pārvērtības dzīvē, pa īstam noticēju, ka tas strādā! Nekavējoties pieteicos diētai arī pats.

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

—Ievēroju visu, kā tas bija norādīts manā Stokholmas diētas programmā. Bet, godīgi!? Dažkārt arī sagrēkojos, un nekas traks! Ātrie rezultāti pārsteidza mani pašu - nedēļas laikā kļuvu par 6 kilogramiem vieglāks un jau tad jutos kā cits cilvēks. Un tas viss notika bez mazākās piepūles. Pilnīgi jutu, kā mani spēki un enerģija atgriezās līdz ar katru zaudēto kilogramu. Ja, uzsākot diētu, mans svars bija 95 kilogrami, tad tagad es sveru 75 kilogramus un jūtos labāk nekā jebkad.

Foto: Publicitātes foto

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

—Noteikti iesaku izmēģināt Stokholmas diētu ikvienam un neatlikt uz vēlāku. Ar to īsā laikā un bez piepūles sasniegsi sev vēlamos rezultātus, turklāt uz visiem laikiem zināsi, kā pareizi lietot uzturu, lai vēlāk nebūtu jākreņķējas par lieko svaru!

Aizpildi testu StockholmHealth.com mājas lapā un notievē ātri un veselīgi!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien, 28.februārī, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Foto: Publicitātes foto

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu