Slavenas grūtnieces apmeklē «Oskara» ceremonijas oficiālo ballīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Natālija Portmane grūtniecības dēļ neieradās uz «Oskara» balvas pasniegšanas ceremoniju, citas viņas kolēģes, esot gaidībās, tomēr lēmušas par labu gan pašai ceremonijai, gan oficiālajai ballītei.

Foto: Reuters/Scanpix

Supermodele Rozija Hantingtone-Vaitlija tikai nesen publiski paziņoja, ka gaida pirmdzimto, tas netraucē viņai ne strādāt, ne baudīt dzīvi saviesīgos pasākumos. Modele apmeklēja ballīti, tērpusies zīmola «Atelier Versaace» kleitā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājai Ciarai gaidāmais bērns, kurš pasaulē nāks jau pēc pāris mēnešiem, būs jau otrais. Trīs mēnešus pēc laulībām māksliniece paziņoja, ka gaida bērnu. Atgādinām, ka pāris intervijās uzsver, ka pirmo reizi nodarbojušies ar seksu kāzu naktī.

Foto: Reuters/Scanpix

Ballīti apmeklēja arī sešdesmit četrus gadus vecais aktieris Džefs Goldblūms, viņu pavadīja trīsdesmit četrus gadus vecā slavenības mīļotā sieviete Emīlija Livingstone. Pāris tuvākajā laikā otro reizi kļūs par vecākiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu