Drīzumā aktrise Lindsija Loena prezentēs jaunu realitātes šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Lindsija Loena intervijā «The View» paziņojusi, ka plāno prezentēt jaunu realitātes šovu, kurā, protams, viņa pati būs galvenā varone. Neskaitāmi skandāli saistībā ar privāto dzīvi un karjeru nemazina slavenības vēlmi atgriezties kino industrijā.

Jaunajam realitātes šovam dots nosaukums «Nerd», šova ietvaros Loena katrā raidījumā dosies ciemos pie kāda sava atbalstītāja un divdesmit četras stundas dzīvos viņa dzīvi un izmantos arī sociālos tīklus – «Twitter», «Facebook» un «Instagram».

Šova dalībnieki, izpildot īpašus uzdevumus, iegūs arī naudas balvas, tomēr nauda nenonāks viņu īpašumā, bet tiks ziedota to izvēlētiem labdarības projektiem.

Loena projektam piesaistījusi biznesa partneri, kura vārdu un nodarbošanos neatklāj, vien paziņo, ka šobrīd tiek meklēts televīzijas kanāls, kurš labprāt pārraidītu viņu izdomāto šovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu