Septiņi karstākie nedēļas hiphopa video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šogad Dziesmu rakstnieku Slavas zālē blakus tādiem popmūzikas grandiem kā Berijs Gordijs (Berry Gordy) un Makss Martins (Max Martin) tiks uzņemts arī pirmais reperis - Jay-Z. Tas ir vēl viens apliecinājums tam, ka hiphopa mūzika ir stabili nostājusies uz kājām, un ir līdzvērtīgs spēks mūzikas industrijā gan popmūzikai, gan rokam. Tāpēc ielūkosimies dažos no nesen izdotajiem hiphopa mūzikas videoklipiem.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Future «Super Trapper»

33 gadus vecais Atlantas reperis «Future» nule laidis klajā savu jaunāko singlu un video «Super Trapper». Luksusa lietas, haizivis akvārijā... kā jau hiphopa mūzikas klipos.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Rae Sremmurd «Swang»

Šā gada Pērnavas «Weekend» festivāla viesi - hiphopa duets «Rae Sremmurd», kas pagājušogad iekaroja pasauli ar «Black Beatles», laidis klajā aktuālās dziesmas «Swang» klipu, kura darbība norisinās golfa laukumā. Dziesma ņemta no Atlantas reperu jaunākā albuma «SremmLife 2».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Jidenna un Nana Kwabena «The Let Out»

31 gadu vecais amerikāņu reperis Džidena, kas plašāku popularitāti ieguva ar 2015. gada singlu «Classic Man» un kas nokļuva bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas dziesmu pleilistē, nule laidis klajā debijas studijas albumu «The Chief». Singls «The Let Out» ir jau ceturtais jaunā albuma vēstnesis.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Big Baby D.R.A.M. «Cute»

28 gadus vecais Hemptonas reperis D.R.A.M. Valentīna dienas noskaņās laidis klajā klipu ar lellēm. Galvenais varonis ir viņš pats, precīzāk, viņa lelle.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Chris Brown, Migos, French Montana «Hold Up»

Atlantas repa jaunās zvaigznes «Migos» apvienojušas spēkus ar pieredzējušo Krisu Braunu (Chris Brown) un reperi French Montana. Klipa sižets - viena liela ballīte.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Migos un 2 Chainz «Deadz»

Jau minētie «Migos» šoreiz sadarbojas ar reperi «2 Chainz».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Young Thug «Safe»

Īpatnējais, melodiski deklamējošais Atlantas reperis ar skatuves vārdu Young Thug* jaunajā dziesmā repo par slavas ēnas pusēm. «Es tērēju vairāk naudas drošībai nekā nopelnu,» viņš deklamē.

* Noziedznieks, slepkava (angļu val.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu