Saistībā ar uzvaru «Supernovā» slavenības sociālajos tīklos sveic grupu «Triana Park»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

26.februāra vakarā norisinājās konkursa «Supernova 2017» fināls, kur beidzot uzvaras laurus plūca grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line». Muzikālā apvienība nepadevās un vairākus gadus mēģināja piepildīt vienu no saviem sapņiem - uzstāties uz Eirovīzijas lielās skatuves, kura ļaus miljoniem cilvēku izdzirdēt un uzzināt par grupas daiļradi. Ko par grupas uzvaru sociālajos tīklos raksta sabiedrībā zināmas personas?

Mūzikas producents Juris Millers: Nezinu, vai @trianapark uzvarēs ESC, bet novēlu viņiem izmantot šo iespēju grupas nākotnei!

Televīzijas personība Agnese Vārpiņa: Agnesēs ir spēks! ;) #trianapark

Dziedātāja Samanta Tīna: Super, malači! Priecājos par Triana Park!

Dziedātāja Liene Greifāne: Beidzot, beidzot uzvar tā grupa, izpildītājs, kuru es būtu sūtījusi uz Eirovīziju :)) Sirsnīgi sveicieni Triana Park. Es ticu, ka jūs zināsiet, kā gūt savai karjerai un izaugsmei labumu no šī konkursa uzvaras, un tas ir pats galvenais. Lai jums izdodas, un es turēšu īkšķus.

Dziedātājs Intars Busulis: Apsveicu ar uzvaru! Triana Park pārstāvēs Latviju Eirovīzijā Kijevā – godam.

Dziedātāja Līga Robežniece: #TrianaPark= mans FAVORĪTS. Agnese Rakovska. Šodien #SaulesAptumsums. Kas JUMS atnesa... UZVARUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! 100 kārtām nopelnīts! Nokaifojiet!!!!

Reperis Gacho: Apsveicu Trianas Parku ar uzvaru Supernovā! Veiksmi Kijevā!

Dīdžejs [Ex] da Bass: Apsveicu grupu TRIANA PARK un Agnesi Rakovsku ar uzvaru šī gada SUPERNOVA konkursā un iegūto iespēju pārstāvēt Latviju lielajā Eirovīzijā! Man ne brīdi nebija šaubu, ka tieši šī būs tā dziesma, kas šogad brauks uz Ukrainu! No ko - solītais [Ex] da Bass Remix no manis!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu