«Kurbads» pieveic «Zemgale»/LLU un vēl vairāk saasina situāciju tabulā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas hokeja virslīgas spēlē sestdien Ogres «Kurbads» ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) savā laukumā pieveica Jelgavas vienību «Zemgale»/LLU, vēl vairāk saasinot situāciju kopvērtējuma galvgalī.

Aizvadītajā mačā rezultāts tika atklāts 26.minūtē, kad pēc lieliski izspēlētas kombinācijas izcēlās Juris Upītis, bet divas ar pusi minūtes vēlāk Aleksandrs Galkins vairākumā ar metienu no zilās līnijas panāca 2:0.

Izšķirošā perioda ievadā ar ātru pāreju no aizsardzības uzbrukumā Olafam Aplokam izdevās deficītu samazināt, tomēr neko vairāk jelgavnieki nepaveica.

Citā spēlē «Mogo» viesos ar 6:1 (3:1, 2:0, 1:0) apspēlēja «Rīgas» komandu, «hat-trick» iemetot Rūdolfam Prūsim.

Tikmēr «Liepāja» arī izbraukumā ar 14:6 (3:3, 5:2, 6:1) sagrāva «Prizmu». Šeit uzvarētājiem ar trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kārlis Ozoliņš, sešas piespēles veica Ralfs Grīnbergs, bet ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Valters Freijs. Savukārt «Prizmai» pa diviem vārtiem sameta Viktors Lobačovs un Vladislavs Koniševs.

Regulārā sezona noslēgsies nākamajā nedēļas nogalē, tomēr jau otrdien gaidāms vēl viens augšgala komandu mačs, kurā «Mogo» ļoti principiālā duelī uzņems «Kurbadu».

Pēc sestdienas spēlēm vienvadībā ar 64 punktiem 28 spēlēs izvirzījusies «Mogo» komanda, kurai ar 61 punktu attiecīgi 29 un 28 mačos seko «Zemgale»/LLU un «Kurbads».

Valsts čempionei «Liepājai» ir 51 punkts un tā regulāro sezonu noslēgs ceturtajā pozīcijā, piektajā vietā ar 36 punktiem atrodas «Rīga», pie 29 punktiem tikusi «Prizma», bet pastarīte «Pārdaugava» 29 cīņās iekrājusi vienu punktu.

Šosezon turnīrā startē septiņas komandas, kas aizvada piecu apļu turnīru, sešām labākajām sasniedzot «play-off» cīņas. Regulārais čempionāts noslēgsies 1.martā.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem hokejā tika kronēti «Liepājas» hokejisti, kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja «Kurbadu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu