Binnija atklāj, kāpēc patiesībā izšķīrusies no sava dēla tēva

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Intervijā žurnālam «Ok!» Binnija paziņo, ka šobrīd vīrietim vietu sev līdzās neredz, viss viņas laiks paiet rūpēs par mazo Radrigo Luisu Upleju, dēla dzimšana sievietei likusi arī pieņemt apzinātu lēmumu pazust no preses, kā arī ballīšu dzīves.

Izdevumam Binnija atklāj, kas īsti notika ar viņas un Radrigo tēva Matīsa attiecībām, izrādās, viss noticis palēnām, attiecības izkusušas kā sniegs pavasarī un viņi pieņēmuši lēmumu šķirties.

Binnija nezina, vai viņi rīkojās pareizi, vai tomēr pareizi dara tie, kuri mēģina glābt attiecības, bet viss ir noticis tā, kā ir noticis - bez aizvainojumiem un strīdiem, Binnija neko nenožēlo, Matīss viņai devis lielāko iespējamo dāvanu – dēlu.

Uzņēmēja ir dzirdējusi baumas, kurās teikts, ka Matīss viņu pameta uzreiz kā piedzimis dēls, izrādās, pāris jau bija pašķīrušies pirms dēla dzimšanas, bet mazuļa nākšana pasaulē abiem bijis ļoti īpašs mirklis.

Runājot par to, kā ir tagad, Binnija neslēpj, ka Matīss ļoti vēlas būt tētis un novērtē visu, ko viņa dara dēla dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu