Aktrises Torijas Spelingas vīram iekrājušies lieli alimentu parādi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr aktrise Torija Spelinga un viņas vīrs Dīns Makdermonts piekto reizi gatavojas kļūt par vecākiem un rīko bērna gaidīšanas ballīti vairāk nekā četrdesmit tūkstošu vērtībā, vīrieša bijusī sieva iesūdzējusi to tiesā. Izrādās, Spelingas vīrs iedzīvojies simt desmit tūkstošus lielos alimentu parādos.

Mērijas Džo Eustaces iesniegtajos tiesas dokumentos teikts, ka Dīns vienkārši beidzis maksāt alimentus, paziņojot, ka tam nav līdzekļu, kurus dot dēla Džeka uzturēšanai.

Mērijai šāds paziņojums liekas absurds, jo Dīns dzīvo divus miljonus vērtā mājā, strādā un nopelna gana daudz, lai uzturētu dēlu, bet vienkārši nevēlas to darīt.

2016.gada septembrī bijušie laulātie vienojās, ka līdz 2020.gadam Makdermonts dēla uzturēšanai ik mēnesi nodrošinās 1500 dolāru, bet jau 2016.gada novembrī vīrietis ignorēja bijušās sievas lūgumus pārskaitīt līdzekļus.

Tā kā jau 2016.gada septembrī sieviete piekāpās un parakstīja vienošanos, ka, Makdermontam godīgi pārskaitot viņas kontā 1500 dolāru ik mēnesi, viņa aizmirsīs citos gados uzkrātos alimentu parādus, nu sieviete vairs nedomā piekāpties, bet ir gatava tiesas ceļā panākt uzvaru un simt desmit tūkstošus.

Lai vai kāds būs tiesas lēmums, Mērijai būs jāstājas rindā, jo Spelingas ģimenei vēl norēķinās ar kredītkompānijām, kurām tā ir parādā paprāvas naudas summas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu