Kur prestižās «Oskara» balvas ieguvēji novietojuši savas statuetes?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Jau 26.februārī notiks «Oskara» balvas pasniegšanas ceremonija, vērtīgāko kino balvu savā karjeras laikā cer iegūt ikviens aktieris, bet ne visiem tas ir lemts. Kur ar balvu novērtētie aktieri novietojuši savas statuetes?

Aktrise Keita Vinselta savu «Oskara» balvu novietojusi viesu vannas istabā, jo viesi vēlas to paturēt rokās, nofotografēties, un tas ir ērtākais veids, kā nekā aktrisei ir arī draugi, kuri vēlas redzēt balvu, bet nekad neuzdrošinātos viņai to lūgt apskatīt.

Aktieris Leonardo di Kaprio iegūto balvu novietojis viesistabā uz plaukta. Pirms balvas iegūšanas viņš plānoja uzvaras gadījumā tai izveidot īpašu vietu, bet vēlāk pārdomājis.

Aktieris Džareds Leto, esot mājās, visvairāk laika pavada virtuvē, tāpēc balvu novietojis blakus eļļai un popkornam.

Aktrise Rīza Viterspūna, ieguvusi «Oskara» balvu, sākumā to izmantojusi gluži kā āmuru, nu viņa to glabā dažādās vietās, lai pārsteigtu viesus, piemēram, ievietojot statueti spainītī ar ledu.

Aktrise Dženifera Lorensa intervijā izpļāpājusies, ka viņas iegūtajai statuetei nav īpašas vietas mājās un viņa patiesībā pat neatceras, kur statuete atrodas.

Aktrise Gvineta Paltrova «Oskara» balvu noslēpusi pieliekamajā, jo tā rada nepatīkamas atmiņas par vectēva slimību un nāvi.

Aktieris Toms Henks visas savas iegūtās balvas novieto uz īpaša plaukta, vienalga, vai balva iegūta pamatskolas laikā, spēlējot futbolu, vai aktiera karjeras laikā. Visas balvas ir vienlīdz nozīmīgas, jo motivē darboties un apzināties, ka darbam ir saldi augļi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu