Aktrise Eva Longorija pastāsta, kā cīnās ar sirmiem matiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Izrādās, aktrisei Evai Longorijai trešdaļa matu uz galvas ir sirmi jau no astoņpadsmit gadu vecuma, tāpēc sieviete zina, kā ar tiem jācīnās. Viņas ģimenē sievietes ātri nosirmo, tāpēc jau no mazām dienām viņa redzējus,i kā mamma un vecmāmiņa ar šo problēmu cīnās.

Aktrise Eva Longorija jau kopš astoņpadsmit gadu vecuma krāsot matus uz skaistumkopšanas salonu dodas reizi divās nedēļās.

Slavenība vienmēr apmeklējusi salonus, nekad nav ļāvusi draudzenēm krāsot sev matus, jo uzskata, ka savas nepilnības nav jārāda citiem, bet jālabo profesionāļu rokām.

Sieviete krāso matus, tiklīdz kaut milimetru ataugušas matu saknes, jo nevēlas, lai kāds redzētu un pēc tam runātu par viņas sirmajiem matiem, tādā veidā liekot viņai justies vecai.

Toties ceļojumos, kad nespēj apmeklēt savu matu kopšanas speciālistu, Longorija izmanto «L`Oreal» piedāvāto ātro matu krāsošanu ar līdzekli, kuru uzpūš matu saknēm gluži kā matu laku – mati nesalīp, bet saknes izskatās kā tikko krāsotas.

Eva neslēpj, ka jaunībā nav tik ļoti iespringusi par sirmiem matiem, bet ar gadiem viņa vēlas izskatīties pēc iespējas labāk, jauneklīgāk un izmanto visus līdzekļus, kuri neiekļauj likšanos zem skalpeļa, lai izskatītos pēc iespējas jaunāka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu