Džordžs Klūnijs un Amala Klūnija izlēmuši būt daudz apzinīgāki un uzmanīgāki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva, juriste Amala Klūnija izlēmuši būt daudz uzmanīgāki un piesardzīgāki, pirmkārt jau izvēloties savu ceļojumu, darījumu braucienu galamērķus, kā arī projektus un klientus.

Jūnijā aktieris un juriste kļūs par vecākiem dvīņiem, lai nekas neapdraudētu bērnu nākšanu pasaulē un būšanu kopā ar abiem vecākiem, pāris izlēmuši dzīvot mierīgāku dzīvi.

Amala vairs nedosies uz Irāku un citām vietām, kur viņas klātbūtne varētu izraisīt bīstamas situācijas dzīvībai. Juriste savu darbību dēļ ir iekļuvusi teroristu organizācijas «ISIS» redzeslokā, jo pārstāvējusi tiesā cilvēku tirdzniecības procesā izdzīvojušo Nadju Muradu.

Klūnija darbojas kā cilvēktiesību juriste, viņai nākas apmeklēt bīstamas vietas un uzņemties prāvas, kur viņas pašas dzīvība ir apdraudēta, nu sieviete izlēmusi izvairīties no lietām, kurās iesaistītas lielas noziedzīgās grupas.

Arī Džordžs izlēmis nedoties atpūtas braucienos uz savām mīļākajām vietām - Sudānu vai Kongo, kur ir ļoti augsts noziedzības līmenis.

Pāris, bērniem piedzimstot, joprojām dzīvos gan Amerikā, Anglijā un Itālijā, bet, bērniem sākot skolas gaitas, tiem beidzot būs jāizlemj, kuru valsti saukt par mājām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu