Sabiedrības dāmu neatsaucība netraucē akcijai «No sirds uz sirdi» savākt € 5000

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

9.-11. februārī norisinājās labdarības akcija «No sirds uz sirdi»: visi savāktie līdzekļi tika ziedoti bērniem, kuri slimo ar vēzi. Akcija norisinājās jau piekto gadu, bet šoreiz pasākuma neoficiālajā noslēgumā – koncertā un izsolē - atbalsts bija niecīgs, ieradās vien desmit cilvēki, kuri vēlējās palīdzēt bērniem.

Pirmās divas dienas norisinās labdarības tirdziņš, šoreiz tas notika lielveikalā «Spice», kur bija iespējams iegādāties ar rokām darinātas lietas, otrās dienas izskaņā papildus tirdziņam notika ierastais svētku koncerts, bet trešajā dienā akcija tirdzniecības centrā noslēdzās.

«No sirds uz sirdi» varēja piedalīties ikviens, kurš vēlējās palīdzēt nelaimē nonākušajiem bērniem. Galvenais priekšnoteikums - suvenīram jābūt pašu rokām veidotam, ja neprot veidot suvenīrus, varēja tos iegādāties, tādā veidā palīdzot ar līdzekļiem.

Šogad mazās atsaucības dēļ pasākuma rīkotājas Jeļena Tonova un Jeļena Gricuka koncerta vakarā izlēma izsoli nerīkot, jo sanākušie viesi nespētu vairāksolīšanā saziedot gaidāmās summas, kā nekā lietu bija daudz, bet pasākuma mērķis nekādā ziņā nebija reklamēties, bet iegūt reālus līdzekļus, lai palīdzētu bērniem.

Beigu beigās tika izsolīta tikai konditores Diānas Ozoliņas torte un skaists ziedu pušķis, torte akcijā ieguva 100 eiro, bet ziedi 25 eiro.

Pasākumi, kuros ir bezmaksas uzkodas un dzērieni, tiek labi apmeklēti. Šoreiz, zinot, ka viss jāiegādājas pašiem viesiem, daudzi izlēma apmeklēt citus pasākumus vai palikt mājās, lai taupītu līdzekļus.

Par spīti visam, svētku koncerts tomēr norisinājās, uz skatuves kāpa dziedātāja Katy Tindemark, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, dziedātāja Tamāra Rutkovska, dziedātāja Kristiana Just, dziedātāja Kristīna Korvina, saksofonists Sergejs Boicovs, tāpat ar vijoles spēli priecēja Tatjana Gašimova, dziedātāja no kaimiņvalsts Lietuvas Annuška, kā arī dziedātāja no Igaunijas Margarita Kustinskaja-Prigoševa, kura pagājušajā gadā ieguva labākās izpildītājas titulu Baltijā pirmajā krievu mūzikas balvas izcīņā «Tonna Awards».

Vakara vadītāju lomās iejutās televīzijas seja Jeļena Gricuka, kā arī pasākuma dvēsele, tā rīkotāja Jeļena Tonova.

Par spīti visam 2017.gadā akcija «No sirds uz sirdi» «atkausēja» līdzcilvēku sirdis un kopumā tika saziedoti vairāk nekā pieci tūkstoši eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu