Dziedātāja Ieva Sutugova prezentē debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

21. februārī mūzikas namā Daile dziedātāja Ieva Sutugova prezentēja savu pirmo albumu «Stāsti». Draugu, mūziķu, preses un ģimenes lokā Ieva izpildīja albuma kompozīcijas īpašās aranžijās kopā ar skaņdarbiem, kuri bijuši kā muzikāli pagrieziena punkti viņas ceļā līdz pirmajam kompaktdiskam. Aplūko foto no prezentācijas!

Koncerta īpašais viesis bija komponists Mārtiņš Brauns, ar kuru kopā tika izpildītas arī vairākas dziesmas, kas iekļautas diskā. Vakara gaitā Ieva pateicās visiem, kuri atbalstījuši viņu ieraksta procesā, tai skaitā albuma producentam Kasparam Ansonam, saviem pavadošā sastāva mūziķiem un komandai.

«Šis vakars bija īpašs un emocionāls, jo pirmā albuma pirmais koncerts mēdz būt tikai vienreiz dzīvē. Mīļš paldies visiem, kuri bija ieradušies un noklausījās stāstus,» piebilst pati māksliniece.

Savukārt aprīlī Ieva Sutugova ar koncertprogrammu «Stāsti» viesosies vairākās Latvijas pilsētās, tuvākais koncerts 9. aprīlī Gulbenē.

Vairāk informācijas par gaidāmajiem tūres koncertiem www.bilesuparadize.lv, kā arī dziedātājas Ievas Sutugovas Facebook lapā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu