Arī Romas katoļu baznīcas kardināls Jānis Pujats iesaistās «Supernovas» peripetijās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

21.februārī konkursa «Supernova 2017» gada fināliste Santa Daneļeviča, kura izpilda dziesmu «Your breath», satikās ar Romas katoļu baznīcas kardinālu Jāni Pujatu. Izrādās, kardināls ir redzējis Santas uzstāšanos «Supernovas» konkursā un apbrīno dziedātājas drosmi, jo mūsdienās tik daudzi cilvēki mēģina novērsties no Dieva.

Par tikšanos ar Romas katoļu baznīcas kardinālu Jāni Pujatu sociālajā tīklā «Facebook» paziņoja viena no Santas atbalstītājām, kura uzrakstīja par sarunu, tikšanos un publiskoja pāris fotogrāfijas.

Foto: Facebook

Kardināls teicis, ka Santas dziesma var būt vienīgā iespēja vēsturē, kad uz lielās Eirovīzijas skatuves Latvijas pārstāve dziedās par Dievu. Dievu, par kuru dziedam, izpildot mūsu valsts himnu, kurš ar savu elpu ikvienam no mums devis dzīvību.

Kardināls aicināja visus kristiešus atbalstīt kristietības vērtības, par kurām uz skatuves tik drosmīgi dzied Santa.

Ciemošanās beigās kardināls svētīja jauno dziedātāju un atdeva balsošanu Dieva rokās, uzsverot, lai piepildās Dieva, ne cilvēku griba.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu