Aktrise Rēzija Kalniņa zina, ka ir piecas mīlestības valodas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktrise Rēzija Kalniņa ir viena no mīlētākajām un nīstākajām aktrisēm Latvijā, kā gan citādi, kur liels talants, tur liela apbrīna un arī skaudība. Intervijā izdevumam «Kas Jauns» aktrise runā par mīlestību un to, ka ir piecas mīlestības valodas, ar dažām no šīm valodām aktrise iepazīstina arī lasītājus.

Rēzijas Kalniņas mīlestības valoda ir vārdi un dāvanas, aktrise domā, ka tas tā ir, jo bērnībā šādas mīlestības viņai pietrūcis, bet mīlestības valodas ir tik būtiskas.

Pirmo reizi šādas mīlestības valodas viņa sajutusi no pirmā vīra vecākiem, un tas nācis negaidot.

Kalniņa nenoliedz, ka sākumā, kad viņu apskāva satiekoties vai atvadoties, viņai bijis nepatīkami, tikai vēlāk viņa sapratusi, cik svarīga ir šāda veida tuvība. Apskaušanās ir viens no mīlestības paveidiem.

Svarīgi ir attīstīt spēju mīlēt, bet grūti, pat neiespējami palīdzēt kādam, kurš to nemaz nevēlas saprast, kas ir mīlestības sastāvdaļas.

Slavenība saprot, ka mīlestība, kura dzīvo viņā, ir tās vajadzība, grūti, ja šīs sajūtas nav iemācītas no bērnības un tu nezini, ka mīlestība ir jānopelna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu