Minogas bijušais līgavainis to nav mīlējis, vien izmantojis popularitātes dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Februāra sākumā dziedātāja Kailija Minoga paziņoja, ka viņa un tās līgavainis Džošua Sass izlēmuši šķirties. Par spīti Minogas mēģinājumam izšķirties un aizmirst visu notikušo, presē parādījās patiesā informācija, kāpēc pāris izšķīries, izrādās, Sass viņu krāpis un bijis kopā ar dziedātāju ne mīlas, bet gan aprēķina dēļ.

Beidzot Kailija izlēma komentēt situāciju un intervijā teikusi, ka viss, kas noticis, ir liela pieredze, mācība nebūt tik naivai, jo nekam no tā nevajadzēja notikt, bet viņa ticēja mīlestībai, sekoja savai sirdij un neredzēja dažādus «signālus».

Minoga paziņo, ka virzās uz priekšu un ir gatava jaunai, skaistai dzīvei. Kailija visu laiku mēģina smaidīt, jo tādā veidā cer atgūt dzīvesprieku.

Kailija neslēpj, ka viņai nekad nav bijušas ideālas attiecības un, iespējams, viņai tādas nav lemts piedzīvot, bet viņa kā romantiķe meklēs savu laimi līdz dzīves beigām.

Nesen kļuva zināms, ka Sass sāka aplidot Minogu tikai tāpēc, lai uz viņas rēķina iemantotu popularitāti, viņš nekad nav mīlējis dziedātāju, vien izlicies, ka viņu attiecības ir īstas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu