Aktrise Dženifera Gārnere tomēr iesniedz laulības šķiršanas pieteikumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Dženifera Gārnere un aktieris Bens Aflekss jau 2015.gadā paziņoja, ka izlēmuši sākt katrs savu dzīvi, bet pāris tā arī nav izšķīrušies un nebija arī iesnieguši oficiālus šķiršanās pieteikuma dokumentus. Nu šo soli ir spērusi Gārnere.

Dženifera Gārnere un Bens Afleks, paziņojot par attiecību beigām, bija precējušies desmit gadus, kuru laikā dzimuši bērni – vienpadsmit gadus vecā Violeta, astoņus gadus vecā Serafina un četrus gadus vecais Semjuels.

Pāris iepazinās 2001.gadā, filmējoties filmā «Pearl Harbor», bet 2003.gadā iemīlējās strādājot kopā pie filmas «Daredevil».

Pēc paziņojuma par attiecību beigām aktieri mēģināja atjaunot laulību, gan apmeklējot psihologu, gan pavadot laiku kopā, bet nespēja uzticēties nekur nepazuda.

Tieši tāpēc Gārnere izlēma, ka pietiek vienam otru mocīt, un iesniedza šķiršanās pieteikumu, lai visu noformētu oficiāli.

Papīru parakstīšana nekādā ziņā nenozīmē, ka viņi mazāk laiku pavadīs kopā, slavenībām ir bērni un viņi turpinās tos audzināt kā vienots veselums, tieši tāpēc Bens joprojām mitinās Dženiferas dārza mājiņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu