Vesta neierašanās uz «Grammy» nav bijis protests, bet rūpes par veselību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Reperis Kanje Vests vairakkārt izteicies, ka neapmeklēs 2017.gada «Grammy» balvas pasniegšanas ceremonijas, tādā veidā protestējot par nominēto dziedātāju izvēli, bet beigu beigās slavenība nav apmeklējis ceremoniju veselības problēmu dēļ.

Pagājušā gada izskaņā reperis Kanje Vests vairākas nedēļas pavadīja psihiatriskajā klīnikā, kur viņam diagnosticēja depresiju un citas psihiskas novirzes, kuras viņš tagad cenšas izārstēt.

Par spīti tam, ka mākslinieks jau labu laiku ir mājās, kopā ar ģimeni, viņa emocionālo stāvokli nevar nosaukt par stabilu, tieši veselības dēļ mūziķis atteicies ne tikai apmeklēt «Grammy» ceremoniju, bet arī uzstāties tajā.

Organizatori repera atteikumu uzskata par neizprotamu, toties citas slavenības atbalsta Kanjes nodomu likt savu veselību pirmajā vietā.

Reperis izvairās apmeklēt plaša mēroga publiskus pasākumus, vairāk laika pavada mājās, rakstot dziesmas, radot jaunus tērpu modeļus, atpūšoties un pavadot laiku ar ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu