Aktieris Kianu Rīvss paziņo, ka nekad nekļūs par tēvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktieris Kianu Rīvss par spīti saviem karjeras kāpumiem un kritieniem vienmēr uzskatīts par vienu no Holivudas labākajiem aktieriem. Par karjeras izaugsmi zvaigzne nevar sūdzēties, taču privātajā dzīvē viss nav tik gludi kā gribētos, Kianu paziņojis, ka nekad nekļūs par tēvu.

Intervijā izdevumam «Esquire» aktieris Kianu Rīvss paziņojis, ka piecdesmit divu gadu vecumā uzskata, ka viņam ir jau par vēlu veidot ģimeni un diemžēl tas nozīmē, ka viņš nekad nekļūs par tēvu.

Žurnālists mēģinājis mainīt aktiera domas, paziņojot, ka mūziķis Miks Džegers septiņdesmit trīs gadu vecumā kļuva par tēvu, bet tas nemainīja aktiera viedokli, ka ir jau par vēlu.

Runā, ka filmu zvaigzne nekad nav emocionāli spējis tikt pāri 1999.gada traģēdijai, kad viņa meitiņa Ava piedzima jau mirusi, bet pēc gada autoavārijā gājusi bojā arī viņa mīļotā sieviete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu