«American Horror Story» jaunā sezona būs par vēlēšanām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu šausmu seriāla «American Horror Story» nākamā sezona būs veltīta vēlēšanu tēmai, atklājis seriāla veidotājs Raiens Mērfijs.

«Tas ir ļoti biedējoši un ļoti smieklīgi, un ļoti aktuāli,» par gaidāmo seriāla septīto sezonu teica Mērfijs. «Visi, kas balsoja iepriekšējās vēlēšanās, ļoti priecāsies par to, par ko tas būs,» viņš intriģējoši piebilda sarunā ar kanālu «E!».

Savukārt sarunu šovā «Watch What Happens Live» viņš atklāja, ka nākamā seriāla sezona būs «par vēlēšanām, kuras tikko piedzīvojām, tādēļ domāju, ka tas interesēs daudzus cilvēkus». Uz jautājumu, vai seriāla jaunajā sezonā būs attēlots arī jaunais ASV prezidents Donalds Tramps, Mērfijs atbildēja ar vienu vārdu: «Iespējams.»

Pirms seriāla sestās sezonas, kas noslēdzās pērn novembrī, publiski nebija pieejama nekāda informācija par gaidāmajiem notikumiem, varoņiem vai norises vietu.

Mērfijs atklāja, ka galvenās lomas seriāla septītajā sezonā atveidos seriāla veterāni Evans Pīterss un Sāra Polsone. «Tomēr viņi nezina, ko atveidos. Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka šis ir moderns stāsts,» piebilda seriāla veidotājs.

Pie skatītājiem jaunā «American Horror Story» sezona nonāks ap Helovīnu oktobra beigās.

Pagaidām nav arī zināms, vai dziedātāja Lady Gaga, kas iepriekš filmējās seriāla piektajā sezonā, tajā būs redzama atkal, lai gan Mērfijs iepriekš stāstīja, ka šajā sezonā tiks izmantoti stāsti un varoņi no iepriekšējām sezonām.

Mērfijs iepriekš atklāja, ka vienatnē strādā jau pie seriāla astotās sezonas scenārija.

«American Horror Story» ir saņēmis 15 «Emmy» balvas. Amerikāņu telekanāls FX ir apstiprinājis, ka seriālam būs arī 8. un 9. sezona.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu