Pēc mātes nāves Toms Krūzs atsācis kontaktēties ar bijušo sievu Keitiju Holmsu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

2012.gadā visiem par pārsteigumu par šķiršanos paziņoja viens no saskanīgākajiem Holivudas pāriem, aktieri Toms Krūzs un Keitija Holmsa, pēc šķiršanās pāris nesarunājās, bet visu, kas skar viņu kopīgo bērnu, meitu Suri Krūzu, viņi risināja ar juristu palīdzību. Pirms pāris dienām Krūzs šķīrās no savas mātes, tas atkal satuvinājis bijušos mīlniekus.

Uzzinot, ka bijušais vīrs zaudējis māti, ar kuru bija ļoti tuvās attiecībās un daudz laika pavadīja kopā, Holmsa sazinājās ar bijušo mīļoto, lai izteiktu līdzjūtību, zvans salauzis starp aktieriem gadu laikā sakrājušos «ledu».

Kā stāsta Tomam tuvu stāvoša persona, viņi parunājuši pa telefonu, piedevuši viens otram pāridarījumus un izlēmuši nezaudēt kontaktu, kaut meitas dēļ.

Toms parunājies arī ar mazo meitiņu, kas bijis ļoti emocionāls mirklis aktierim, jo viņš sapratis, cik daudz laika zaudējis.

Atgādinām, ka slavenais aktieris pēdējos trīs gadus ne reizi nav saticis meitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu