Pirms dziedātāja Dona koncerta slavenības tiekas īpašā «iesildīšanās» ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Rīgā 14. un 15. februāris pagāja dziedātāja Dona zīmē, kā nekā dziedātājs priecēja savus fanus ar lielkoncertiem «Arēnā Rīga». Pirms mākslinieka otrā izpārdotā koncerta tirdzniecības centrs «Spice» laikmetīgās mākslas centrā «Kim?» rīkoja īpašu ballīti, kurā sabiedrībā zināmas personas «iesildījās» pirms paša koncerta.

Mirkli pirms koncerta īpaši aicināti viesi varēja baudīt mākslas, mūzikas un kulinārijas sintēzi, tādā veidā noskaņojoties vakara kulminācijai – dziedātāja Dona koncertam «Tepat», kurā skan ikvienam mīļas un zināmas, kā arī jaunas dziesmas.

Par iedvesmas pilno atmosfēru rūpējās radošā apvienība «Skudras Metropole» ar Gundegu Skudriņu priekšgalā, kā arī grupa «Franco Franco», kuru varam novērtēt konkursa «Supernova 2017» ietvaros.

Viesi varēja baudīt uzkodas, par kurām parūpējās šefpavārs Endijs Bērziņš, kurš ne tikai pagatavoja garšīgas uzkodas, bet tās noformēja neierastā, interesantā veidā.

Slavenība nodevās sarunām, apsprieda dziedātāja Dona daiļradi, panākumus, atcerējās, kā iepazinušies ar mākslinieku, minēja mīļākās dziesmas un neatteicās no kokteiļiem.

Ballīti apmeklēja uzņēmēja Gundega Skudriņa, aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, dziedātāja Olga Rajecka, radio personība Valdis Melderis, mūzikas producente Elita Mīlgrāve, māksliniece Ieva Bondare un politiķis Mārtiņš Bondars, televīzijas personības Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, dziedātājs Varis Vētra.

Pusstundu pirms «Tepat» sākuma viesi pameta «Kim?» telpas un devās uz «Arēnu Rīga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu