Sabiedrībā pazīstamas personas pasākumā mācās, kā vienmēr izgulēties!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

Daudzus no mums kādā dzīves posmā skāruši miega traucējumi, kuru dēļ nomodā aizvadīta ne viena vien nakts stunda. Diemžēl nepilnvērtīgs miegs nelabvēlīgi ietekmē kā pašsajūtu, tā visu organismu kopumā, ievērojami samazinot mūsu ikdienas dzīves kvalitāti. Par miega problēmām pārliecinājušās arī slavenības, kuras labprāt piedalījās foto izstādē «Kad nenāk miegs...».

Foto izstāde «Kad nenāk miegs...» rīkota, lai informētu sabiedrību par miega nozīmi cilvēka dzīvē, kā arī izglītotu par veidiem, kā saņemt palīdzību, pērnajā rudenī Latvijā tika sākta Latvijas Psihiatru asociācijas organizētā kampaņa «Labs miegs – labai veselībai».

Akcijas noslēgums norisinājās viesnīcā «Hotel Roma», kurā ikviens apmeklētājs varēja aplūkot kampaņas ietvaros tapušo fotoizstādi «Kad nenāk miegs...».

Izstādē redzamas 11 sabiedrībā pazīstamas personas, iedvesmojot, kā reizēs, kad miegs kavējas, nodarbināt sevi, nomierināt prātu un noskaņoties miegam.

Ikviena slavenība parakstījās uz savas īpašās foto projekta fotogrāfijas un dalījās pārdomās par miegu, gulēšanas paradumiem.

Pasākumā piedalījās aktrise Ieva Florence, psihoterapeite Aina Poiša, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Abu Meri un deputāts Hosams Abu Meri, modes blogere Agnija Grigule, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems un mūziķis Ansis Klintsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu