Aktrise Drū Berimora filmēšanas laukumā gūst galvas traumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Filmējoties seriālā «Santa Clarita Diet», kurš stāsta par zombijiem, aktrise Drū Berimora nokritusi un guvusi galvas traumu. Aktrisei nokrītot un neceļoties, filmēšanas laukuma darbinieki domājuši, ka nogalinājuši slaveno aktrisi.

Aktrisei Drū Berimorai vienā no seriāla sērijām bija jāuzlec kādam varonim kukuragās, bet viņa nav spējusi pareizi izrēķināt attālumu un nokritusi, sasitot galvu pret asfaltu.

Drū kritiena dienu sauc par sliktāko dienu dzīvē, jo uz mirkli zaudējusi samaņu, vēlāk ieradusies neatliekamā medicīniskā palīdzība, kura aktrisi nogādājusi tuvākajā slimnīcā, kur slavenība uzturējās divas dienas, veicot dažādas galvas pārbaudes.

Nezinot, vai kritiens nav atstājis kādas sekas, kuras prasīs sarežģītu ārstēšanu, aktrise pārdomājusi dzīvi un vēl vairāk novērtējusi ģimeni, savas meitas un apzinājusies, cik patiesībā ir laimīga.

Atgriežoties filmēšanas laukumā, Drū bija jāatsāk filmēšanās, izpildot neizdevušos lēcienu, tas slavenību biedēja, bet viņa veiksmīgi tika galā.

Vēlāk intervijā slavenība izteicās, ka, filmējoties seriālā, viņa izjūt, ka darba komanda ir kā ģimene, jo filmēšanās laiks ir daudz lielāks, nekā filmējoties kinofilmās, un tas viņai sagādā prieku un vēlmi darboties seriālos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu