Zemītis un deju grupa «Dzirnas» piedāvā romantisku koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivo Grundulis

14. februārī plkst.19.30 Dzintaru koncertzālē norisināsies romantisks koncerts «Kaspars Zemītis. Dejas ar stīgām», informē Dzintaru koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka.

Koncertā varēs dzirdēt akustiskās ģitāras meistara Kaspara Zemīša sniegumu saspēlē ar stīgu kvartetu un deju skolas «Dzirnas» dejotājiem horeogrāfa Agra Daņiļeviča vadībā.

«Mūzikas un dejas saspēle. Izdejots un izspēlēts prieks un sāpes, mīlestība un smeldze. Pieskaršanās cilvēcisko emociju stīgām - no maiguma līdz kaislei, no prāta līdz neprātam,» norādīja Pučka.

Koncertprogrammu caurvij dažādos laikos un ar dažādiem sastāviem tapušas Zemīša kompozīcijas, kā arī viņa veidotas citu autoru skaņdarbu aranžijas. Koncertā piedalīsies Zemītis (ģitāra), Līva Plociņa (1.vijole), Madara Gaile (2.vijole), Ineta Abakuka (alts), Madara Norbūte (čells), deju skolas «Dzirnas» dejotāji un Daņiļevičš.

Viņš atzīmēja, ka Zemītis ir viens no izcilākajiem akustiskās ģitāras meistariem Latvijā. Viņa skatuves partneru vidū ir tādi dziedātāji kā Linda Leen, Intars Busulis un Renārs Kaupers. Jau vairākus gadus mūziķi vieno arī sadarbība ar Valsts Akadēmisko kori «Latvija» un diriģentu Māri Sirmo, kā arī ar Latvijas Radio kori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu