Ieva Aleksandrova-Eklone viļas Jelgavā notikušajā XIX Starptautiskajā ledus skulptūru festivālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

XIX Starptautiskais ledus skulptūru festivāls no 10. līdz 12. februārim norisinājās Jelgavā un pulcēja skulptūru veidotājus no visas pasaules, diemžēl skaistos darbus varēja aplūkot ne visi gribētāji, jo cilvēki gluži vienkārši nespēja izstāvēt garās rindas, kā nekā ārā nav vasara un stāvēt vairāk kā trīs stundas rindā aukstuma dēļ ne katram ir pa spēkam. Aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone sociālajā tīklā «Facebook» izteica savas domas par festivālu un aicināja savus draugus neapmeklēt pasākumu.

«Man un vīram jau par tradīciju ir kļuvis apmeklēt Ledus skulptūru festivālu Jelgavā. Arī šogad aizbraucām. Un šoreiz varu teikt visiem draugiem - NEBRAUCIET. Netērējiet savu naudu, laiku un nervus. Nopērkot biļeti, jūs neviens nebrīdinās, ka jāstāv 3 stundu garā rindā. Kad mēģini noskaidrot pasākuma organizatoru, atnāk meitene, vārdā Ieva, kas atbild tikai par kontrolieriem un atbildēt pēc būtības nebija kompetenta. Tad uzradās vēl viens cilvēks, kas izskatījās pēc sievietes, bet savu identitāti un saistību ar šo festivālu atklāt nevēlējās un piedāvāja mums doties kaut kur citur un, iedzerot karstus dzērienus, uzlabot sev garastāvokli. Vārdu sakot, sūtīja mūs labi un tālu..» par piedzīvoto raksta Ieva.

Tālāk aktrise turpina ierakstu, sakot, ka, par laimi, atnākusi pašvaldības policija, kura atšķirībā no iepriekšminētajām personām teica, ka organizators tomēr atrodas uz vietas, bet runāt gan ar viņiem nenākšot, un ieteica rakstīt pasākumu aģentūrai «Kultūra», kura rīkoja šo pasākumu.

«Nenovāktas miskastes, bardaks pasākuma organizēšanā - satriecoša kultūra, vai ne tā. Bet dabūjām tomēr zināt arī galvenā varoņa vārdu, kurš līdzīgi «jaunajam pāvestam» centās uzturēt ap sevi mistikas un noslēpumainības auru, - Mintauts Buškevics. Persona, kas saplosīšanai pamet gan savus apakšniekus, gan pašvaldības policiju. Tā arī izskatījās, ka pašvaldības policija organizēja šo pasākumu, jo centās atvainoties organizatoru vietā un bija gatavi atbildēt uz jautājumiem. Skumji bija skatīties uz lietuviešu pulciņu, kuri plkst.22:30 sulīgi nolamājās un aizgāja no garās rindas vidus.. Žēl, ka, pateicoties ne-organizācijai, tiek sačakarēts lielisks pasākums. Un biļešu tirgošana uz iespēju pastāvēt aukstumā 3h garā rindā ir izcilas krāpšanas piemērs. Ieteiktu visiem, kas rindu neizstāvēja, prasīt atpakaļ savu naudu. Varbūt kādam šis ieteikums noderēs, rīt salstot rindā. Bet labāk tomēr nebrauciet un netērējiet naudu, laiku, nervus,» nobeidz Ieva.

Vai tu apmeklēji XIX Starptautisko ledus skulptūru festivālu? Kādas ir tavas pārdomas par pasākumu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu