Seši skaistākie slavenību bildinājumu stāsti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tt

Bildinājums ir viens no skaistākajiem notikumiem ikviena pāra dzīvē, kas paliks atmiņā un tiks pārstāstīts neskaitāmas reizes. Tāpēc pašam bildināšanas mirklim jābūt perfektam! Kā savas mīļotās bildinājušas slavenības?

Seši iedvesmojošākie bildinājumi

Reperis Kanje Vests 2013.gadā futbola stadionā Kimu Kardašjanu bildināja ar lielo ekrānu palīdzību, kur parādījās uzraksts «lūdzu, precies ar mani». Bildinājums bija dubultā īpašs, jo tas notika Kimas dzimšanas dienā.

Foto: Reuters/Scanpix

2010.gadā aktieris Sets Rogans bildināja Lauru Milleri mirklī, kad viņa pārģērbās un tai mugurā bija tikai apakšbikses. Aktieris apzinājās, ka izvēlētais moments nav perfektākais, bet nespēja ilgāk gaidīt, tāpēc bildināja savu gandrīz kailo mīļoto sievieti un, velkot pirkstā gredzenu, vēlējies to uzvilkt viņas krūtsgalam, kas uz viņu nekaunīgi «skatījies».

2010.gadā princis Viljams bildināja Keitu Midltoni Kenijas brīvdienu laikā, uzvelkot Keitas zeltnesī savas mātes princeses Diānas saderināšanās gredzenu. Keita saderināšanās procesu sauc par ļoti skaistu un intīmu.

2012.gadā aktieris Metjū Makonahijs Ziemassvētku laikā bildināja Kamillu Alvesu ar īpašas dāvanas palīdzību. Gredzenu slavenība iesaiņoja kastītē un ielika to vēl astoņās citās kastēs, kuras sievietei bija jāatver, lai beidzot tiktu pie kārotā.

Foto: tt

2015.gadā dziedātājs Džons Ledžends bildināja savu mīļoto Krisiju Tīgenu ceļojumā uz Maldivu salām. Pāris ieradās Ziemassvētku brīvdienās pārskaitušies viens uz otru; izsaiņojot svētku dāvanas, Trisija sadusmojās vēl vairāk, jo viņa saņēma vien pavārgrāmatu. Tad dziedātājs smejoties kritis uz viena ceļa un bildinājis mīļoto.

Aktieris Džordžs Klūnijs bildināja savu mīļoto Amalu Klūniju, skanot viņa tantes Rozmarijas Klūnijas dziesmai «Why Shouldn't I». Klūnijs meties uz viena ceļa un teicis, ka nespēj iztēloties savu dzīvi bez viņas, bet Amala skatījusies uz viņu, uz gredzenu, atkal uz viņu un apjukumā pāris minūtes nav spējusi attapties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu