Aktrise Lindsija Loena ieņem pirmo vietu Holivudas skandalozāko aktieru topā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Lindsija Loena jau labu laiku ieņem pirmās vietas dažādos topos, neatkarīgi vai tas saistās ar narkotikām, attiecībām ar mīļoto, tiesu darbiem, šoreiz slavenība iekļuvusi skandalozāko Holivudas aktieru topā.

Aktrise Lindsija Loena pēdējos gados arvien mazāk un mazāk parādās kino ekrānos, bet turpina iekarot dažādus negatīvus topus, šoreiz skandalozā aktrise ieņem pirmo vietu skandalozāko slavenību topā.

Otro vietu ieņem Loenas labs draugs, aktieris Čārlijs Šīns - viņa problēmas ar alkoholu, narkotikām un visbeidzot paziņojums par saslimšanu ar HIV veicināja iekļūšanu topā.

Topā vēl iekļuvusi aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa, aktrise Džūlija Robertsa, jo ar sievietēm grūti sastrādāties, sievietēm seko Edvards Nortons un Mikijs Rurks, kuri dievina iedzert un strīdēties ar apkārtējiem, kā arī Kristians Bells, kuram grūtības sagādā agresijas lēkmju apkarošana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu