Kas notiek popmūzikā? 6 karstākie videoklipi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ir pienācis laiks ielūkoties jaunākajos (pēdējās nedēļas) popmūzikas videoklipos. Tiesa, viens no tiem - Keitijas Perijas jaunākais singls - ir ar pagaidu, tā dēvēto teksta video, taču arī tas ir izdevies gana jauks. Lūk, seši karsti pop video, un tā sanācis, ka visos dzied dāmas.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

M.I.A. «P.O.W.A»

Tamilu izcelsmes britu hiphopa dīva Maia (Maya Arulpragasam) jeb M.I.A. («Missing In Acton») publicējusi pavisam jaunas dziesmas «P.O.W.A» klipu, kurā dzied par Rianu, Madonnu, Meraiju Keriju un Arianu Grandi.

«Es neesmu Riana/ Es neesmu Madonna/ Es neesmu Meraija/ Vai Ariana/ Esmu šajā pasaulē radījusi drāmu/ Īsta «spicā meitene», seksīgs meiteņu spēks.» («I’m not Rihanna, I’m not Madonna, I’m not Mariah or Ariana/I’m been around in this world causing drama/The real spice girl, hot girl power.»)

Šis ir pirmais jaunais skaņdarbs kopš pagājušogad izdotā albuma «AIM» (skat. recenziju).

Klipa režisore ir pati dziedātāja.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Lady Gaga Wild «John Wayne»

Pēc uzstāšanās «Super Bowl» finālā dziedātāka Lēdija Gāga kaļ dzelzi, kamēr tā karsta. Gāga izziņojusi pasaules turneju, un klajā nācis arī dziesmas «John Wayne» video.

Dziesma ņemta no Gāgas jaunākā albuma «Joanne» (skat. recenziju).

Klipu režisējis Jonass Akerlunds (Jonas Åkerlund), kurš savulaik uzfilmējis arī tādus Gāgas klipus kā «Paparazzi» un «Telephone».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Zara Larsson «So Good»

Jaunā zviedru popzvaigzne Sāra Lāšone (Zara Larsson) laidusi klajā jaunu dziesmu un video «So Good». Dziesmā blondā daiļava sadarbojas ar reperi Ty Dollar $ign.

Dziesma ir kārtējais vēstnesis no 15. martā gaidāmā Lāšones albuma.

 
Foto: Publicitātes foto

Katy Perry «Chained To The Rhythm»

Šis gan nav videoklips, bet teksta video, taču fakts, ka popmūzikas superzvaigzne Keitija Perija (Katy Perry) piektdien laidusi klajā jaunu singlu, noteikti popmūzikas kontekstā ir pieminēšanas vērts. Dziesmā Perija sadarbojas ar jamaikiešu mākslinieku, regeja leģendas Boba Mārlija (Bob Marley) mazdēlu Skipu Mārliju (Skip Marley).

Dziesmas līdzautore ir austrāliešu dziedātāja Sia (Sia).

Dziesmas teksta video galvenā loma atvēlēta kāmim, kas sēž pie TV un vēro kā cits kāmītis skrien uz riņķi savā ratiņā. Perija acīmredzami tādējādi izceļ dziesmas vēstījumu par to, ka mēs visi dzīvojam informācijas burbulī, no kura nepieciešams izlauzties.

Perija un Mārlijs ar šo dziesmu kopā kāps uz «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijas skatuves šo svētdien, 12. februārī.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Depeche Mode «Where's the Revolution»

Februāra sākumā britu grupa «Depeche Mode» laida klajā jaunu dziesmu - politiski uzlādētu skaņdarbu «Where's the Revolution». Tas ir pirmais singls no «Depeche Mode» jaunā albuma «Spirit», kuru paredzēts laist klajā 17. martā. Nu dziesmai tapis arī video, kuru režisējis grupas ilggadējais sadarbības partneris Anton Corbijn.

«Who's making your decisions? You or your religion?» («Kurš pieņem tavus lēmumus? Tu vai tava reliģija?») dziesmā jautā solists Deivs Gāns (Dave Gahan). Dziesmu sarakstījis Martins Gors (Martin Gore).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Miranda Lambert «We Should Be Friends»

Vairāku kantrimūzikas akadēmijas balvu ieguvēja, dziedātāja Miranda Lamberte (Miranda Lambert) laidusi klajā mīlīgu klipu savai jaunākajai dziesmai «We Should Be Friends», kurā kopā ar draudzenēm atkārto kaut ko no filmas Legally Blonde ainām - pārģērbšanās, manikīrs, frizētava....

«We Should Be Friends» ir svaigākais singls no 2016. gadā izdotā dubultalbuma «The Weight of These Wings».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu