«Texas» aprīlī izdos jaunu albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skotijas popgrupa «Texas», kas ir pazīstama ar tādiem hitiem kā «Say What You Want» un «Insane», paziņojusi, ka 21. aprīlī laidīs klajā jaunu albumu, kura nosaukums ir «Jump On Board». Glāzgovas mūziķu apvienības jauno ierakstu izdos mūzikas izdevniecība «BMG Records».

Jau ceturtdien klausītāji radio «BBC 2» Krisa Evansa programmā tika iepazīstināti ar tā pirmo kompozīciju «Let's Work It Out», kas arī būs pirmais jaunā albuma singls.

Albums grupai ir jauna lappuse, sacīja «Texas» vokāliste Šarlīna Spiteri (Sharleen Spiteri, 49), piebilstot, ka ar prieku gaida to, ka fani varēs dzirdēt grupas mūzikas «atsvaidzināto» skaņu.

Ieraksta producenti ir Spiteri un grupas basģitārists Džons Makelhons, bet pat albums tapis Londonā un mūziķu dzimtajā Glāzgovā.

Jūnijā pirmo reizi savas karjeras laikā, kas aptver teju 30 gadus, grupa uzstāsies Vaitas salas festivālā. «Jump on Board» ir grupas pirmais studijas albums kopš 2013. gadā iznākušā «The Conversation».

Trīs «Texas» albumi - «White on Blonde», «Hush» un 2000. gada labāko dziesmu izlase - Lielbritānijā bijuši pārdotāko albumu pirmajā vietā, septiņi albumi - pirmajā desmitniekā, savukārt singlu pirmajā desmitniekā bijušas 13 grupas dziesmas, ieskaitot tādus hitus kā «I Don't Want a Lover», «Halo» un «Black Eyed Boy».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu