«Musiqq» sniegs koncertu tautiešiem Īrijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Labu ziņu Īrijā dzīvojošajiem faniem sagādājusi grupa «Musiqq», kura nākamnedēļ, 11. februārī, dosies uz savu pirmo koncertu Dublinā. Organizatori ziņo, ka biļetes vēl ir pieejamas.

Koncertu dueta mūziķi sniegs paplašinātā sastāvā, kopā ar bundzinieku un ģitāristu, izpildot savas labākās dziesmas, starp tām arī 2016. gada vērtīgāko dziesmu «Debesis iekrita tevī», kas ir kopdarbs ar grupu «Prāta vētra».

Grupas solists Marats Ogļezņevs priecājās par iespēju: «Tā ir kā svētku sajūta - citā valstī dziedāt priekš savējiem!»

«Musiqq» var lepoties ar to, ka ir viena no iecienītākajām grupām Latvijā, kuras dziesmas kopš 2009. gada turas radio topu, klubu atskaņošanas un mūzikas ierakstu balvu virsotnēs.

Kultūras un izklaides pasākumu organizators MCA events ziņo, ka biļetes vēl ir pieejamas

Koncerts notiks vienā no lielākajiem Dublinas naktsklubiem The Wright Venue, Swords, Co.Dublin, kurā pērn savu koncertu sniedza arī grupa «Prāta vētra».

Apmeklētāji var ierasties pasākuma norises vietā no plkst.19 un pēc koncerta turpināt ballēties naktsklubā līdz pat rītam.

Biļetes uz koncertu var iegādāties internetā, mājas lapā.

www.eventbrite.ie

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu