Kianu Rīvzs un viņa algotais slepkava ir atgriezies!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9. februārī k/t «Kino Citadele» notiks «Kinoblogeri piedāvā» rīkotais īpašais pirmizrādes seanss gaidītajam turpinājumam «Džons Viks 2» («John Wick: Chapter 2»). Tradicionālajos seansos filma no 10. datuma.

Ancuks uzpucēts, suns pabarots, ierocis pielādēts un atstāts mājās - esam gatavi Džonam Vikam.

«Matrikss», «Ātrums», «Lūzuma punkts» - mums nekad nav bijis šaubu, ka Kianu Rīvzs (Keanu Reeves) ir viens no spicākajiem grāvējfilmu varoņiem, bet tieši «Džons Viks» padarīja viņu par ikonisku personāžu, kurš var stāties vienā rindā ar spilgtākajām ekrāna leģendām kino grāvēju slavas zālē. Bet «Džons Viks 2» ir tieši tas pats, tikai vēl vairāk (un labāk).

Foto: Filmas plakāts

Leģendārais algotais slepkava Džons Viks jau bija licis punktu savai nodarbei, taču ir spiests atgriezties, uzzinot par bijušā kolēģa plāniem sagrābt kontroli pār slepenu starptautisku slepkavu ģildi. Asins zvērests liek viņam doties palīgā biedram, un Džons ceļo uz Romu, kur stājas pretī pasaules zvērīgākajiem slepkavām…

Bez sirdij mīļā Kianu filmā redzēsim vienkārši nepieklājīgi bagātu sarakstu ar grāvējfilmu veterāniem - Džons Legizamo, Lenss Rediks, Ians Makšeins, Komons (Common), Rūbija Rouza jau trešajā filmā viena mēneša laikā un pat ekrāna leģenda Franko «Džango» Nero! Bet filmas nagla noteikti ir Rīvza ilgi gaidītā atkalapvienošanās ar pašu Morfeju jeb Lorensu Fišbērnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu