Erotiskā gaisotnē tiek prezentēta filma «Tumsa piecdesmit nokrāsās»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

8.februāris Latvijā ir īpaši svētki dāmām, kuras labprāt lasīja E.L.Džeimsas erotiskos romānus par Kristianu Greju, kā nekā tika prezentēta jau otrā filma, kura raduses pēc romāna motīviem, šoreiz ar nosaukumu «Fifty Shades Darker» jeb «Tumsa piecdesmit nokrāsās». Atklāšanas seansā, kas norisinājās ar saukli «dāmām priekšroka», bija daudzas daiļā dzimuma pārstāves, bet tikai daži kungi ieradās novērtēt īpašo erotisko mīlas stāstu.

Uz filmas seansu vairums dāmu ieradās maskās vai labprāt izmantoja kinoteātra «Citadele» piedāvātās maskas, tādā veidā radot noslēpumainības auru ap sevi.

Viesi baudīja šampanieti, uzkodas, saldējumu, vēroja skaistos zīmola «Amoralle» apakšveļas modeļus, kurus uz īpašas stilizētas skatuves izrādīja modeles, un ļāvās sarunām par savām cerībām, gaidām jaunās firmas sakarā.

Īsi pirms došanās zālē viesus priecēja dziedātāja Aminata, izpildot pāris lēnas, romantiskas dziesmas, pieskaņojot mūziku vakara noskaņai.

Dāmas varēja piedalīties īpašā loterijā, izvelkot no salvešu kastes salvetes, noslēpums slēpās tajā, ka visas salvetes ir rozā, bet tikai viena - īpašajā pelēkajā Kristiana Greja krāsā.

Izbaudot pirms filmas sagādātos priekus, viesi jau jautrā noskaņojumā devās zālē, lai vērotu jauno filmu, un, jau izslēdzoties gaismām, vietām varēja dzirdēt draudzeņu draudzīgo ķiķināšanu vai skatītāju priecīgās nopūtas, vērojot pirmos filmas kadrus.

Filmu «Tumsa piecdesmit nokrāsās» skatījās arī sabiedrībā pazīstamas personas - dziedātāja Aminata un dziedātājs Miks Dukurs kopā ar sievu Lauru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu