Vai Andželīna Džolija satiekas ar Džaredu Leto?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc paziņojuma par šķiršanos ne Breda Pita, ne Andželīnas Džolijas personīgā dzīve nav nokārtojusies. Tika baumots, ka aktieris Breds Pits satiekas ar aktrisi Keitu Hadosni, nu baumu ielenkumā nokļuvusi Andželīna Džolija - runā, ka viņa atjaunojusi savu seno romānu ar aktieri un dziedātāju Džardu Leto.

Ārzemju prese raksta, ka Džolija un Leto redzēti vakariņojam vienā no Losandželosas restorāniem, kur viņi nav slēpuši simpātijas viens pret otru.

Oficianti stāsta, ka aktieris mēģinājis sasmīdināt Džoliju un novērst domas no šķiršanās, tas vīrietim arī izdevies, drīz vien viņi flirtējuši un pavadījuši romantisku, ne draudzīgu vakaru.

Runā, ka aktieri savā starpā katru dienu sazvanās un sarunām velta vairākas stundas, apspriežot visu, sākot ar dienas plāniem, izdarītajiem darbiem, pārdomām un pat atklājot, ko dienas laikā apēduši. Uzzinot, ka Džolija šķiras, viņai piezvanījis Leto un tā sazvanīšanās katru dienu kļuva par tradīciju.

Andželīna un Džareds ir pazīstam desmit gadus, viņiem 2004.gadā bijis īslaicīgs romāns, pirms Andželīna iepazinās ar Pitu un sāka attiecības, tādējādi pieliekot punktu savam un Leto flirtam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu