Kortnija Kardašjana noraida savu bērnu tēva bildinājumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kortnija Kardašjana un Skots Dīsiks ir kopā jau teju desmit gadus, pāris audzina trīs bērnus, un likās tikai loģiski, ka agri vai vēlu viņi apprecēsies, tomēr tā nenotiks, Kortnija noraidījusi Skota bildinājumu.

Desmit gadu laikā Kortnija un Skots kļuvuši par septiņus gadus vecā Meisona, četrus gadus vecās Penelopes un divus gadus vecā Reigana vecākiem.

Attiecības piedzīvojušas daudz kāpumu un kritumu saistībā ar Skota narkotiku un alkohola problēmām, kas vienmēr nāk kopā ar krāpšanu un ģimenes pamešanu uz laiku.

Jau vairākus mēnešus Skots mēģina atgūt savu ģimeni un, baidoties par savu vietu blakus Kortnijai, to bildinājis, bet, saņemot atteikumu, nav spējis samierināties ar mīļotās skaidrojumu, ka viņa netic, ka viņš ir mainījies un gatavs ģimenes dzīvei, tāpēc devās kārtējā atpūtas braucienā, kur pie baseina mīlinājās ar modelēm.

Skota labo nodomu pierādīt ģimenei, ka viņš ir labojies, pietika tieši pāris mēnešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu