Kāpēc aktieris Breds Pits tomēr atteicies maksāt alimentus?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Uzzinot, ka aktrise Andželīna Džolija vēlas no viņa iekasēt alimentus par sešu bērnu audzināšanu, aktieris Breds Pits bija ar mieru maksāt, bet vēlāk pārdomājis un nu nepiekrīt ne noteiktajai alimentu summai, ne faktam, ka Džolija vēlas vienpersonisku aizbildniecību.

Andželīna Džolija no aktiera Breda Pita viņu sešu bērnu uzturēšanai pieprasījusi simts tūkstošus dolāru ik mēnesi, jo tieši tāda summa ļautu viņai audzināt bērnus un vēl veidot bērnu trasta fondā uzkrājumu, lai vēlāk viņi varētu iegūt labu izglītību.

Džolija ik gadu vēlas katrā no sešu bērnu trasta fondiem ievietot 250 tūkstošus dolāru un to darīt tik ilgi, līdz katra bērna kontā būs pieci miljoni dolāru.

Pits pat neapsver Džolijas vēlmi pēc alimentiem, jo nolēmis tiesā panākt dalītu aizbildniecību, kas nozīmē, ka alimenti nav jāmaksā nevienam no vecākiem, jo bērni vienādu laika posmu uzturas pie viena un otra vecāka.

Džolijas ideju par bērnu trasta fondiem Breds atbalsta, bet pats vēlas savu naudas daļu ieskaitīt katra bērna kontā, ne darīt to ar pārskaitījumu Džolijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu