DJ Ella par «Supernovu»: «Uzskatu, ka Rivam vienīgajam ir «full package» šim pasākumam»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

6.februāra vakarā norisinājās konkursa «Supernova» pirmā tiešraide, kur iespējai pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā pietuvojās grupa «Franco Franco», kā arī dziedātāji Linda Leen, Lauris Valters un Miks Dukurs. Nav brīnums, ka latvieši ne tikai Latvijā skatās populāro konkursu un izsaka komentārus, dziedātāja DJ Ella uzskata, ka vienīgais, kurš var pārstāvēt valsti Eirovīzijā, ir tieši dziedātājs Markus Riva.

Māksliniece, kura jau vairākus gadus dzīvo Amerikā, sociālajos tīklos raksta: «Noskatījos «Supernova», gaidu nākamo nedēļu, kad varēsim redzēt Markusu Rivu, uzskatu, ka viņam vienīgajam ir «full package» šim pasākumam.»

Viens no žūrijas locekļiem, dziesmu autors Guntars Račs uzreiz steidza komentēt ierakstu, sakot, ka forši, ka konkursu skatās arī jeņķos, un lūdz Ellu apgaismot viņu, kas tad īsti ir tas «full package» jeb pilns komplekts, jo tā, nedod dievs, sajauks kaut ko.

Pati DJ Ella kādu laiku ir nozudusi no mūzikas pasaules, bet nu strādā pie sava jaunā skaņdarba «In Love», kuru ieraksta sadarbībā ar producentiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi, ierakstā palīdz arī Igaunijā populārā dziedātāja Jana Kask, kurai šī nav pirmā pieredze darbā ar Latvijas māksliniekiem, dziedātāja pagājušā gada izskaņā prezentēja kopdarbu ar dīdžeju [Ex] da Bass.

Kā tu uzskati, dziedātājam Markum Rivam ir pilns komplekts, lai pārstāvētu Latviju Eirovīzijā?



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu