Atkal tiek izsmiets Trampa preses sekretārs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunais ASV prezidenta Donalda Trampa preses sekretārs Šons Spaisers (Sean Spicer) atkal kritis par upuri komiķiem, šoreiz NBC iknedēļās humora šovā «Saturday Night Live» viņu lieliski atveidoja aktrise Melisa Makārtnija (Melissa McCarthy), izceļot Spaisera neiecietīgo attieksmi pret medijiem. Protams, Spaiseram ir viens no smagākajiem darbiem Baltajā namā, taču arī viņš pats izcēlies ar asiem, agresīviem un nekompetentiem izteicieniem.

Ja sekojat ziņām un zināt, kā savu pirmo preses konferenci aizvadīja Spaisers, pārmezdams medijiem, ka Donalda Trampa inaugurācija atspoguļota negodīgi, tad jums noteikti jānoskatās Makārtijas skečs. CNN reportieris atrodas būrī, pārējie mediji tiek saukti par «stulbiem», tiek izspēlēta «alternatīvo faktu» kārts... Vārdu sakot, jānoskatās!

Interesanti, ka pēc šova Spaisers reaģējis uz šo skeču ar vārdu «cute» («mīlīgi»). Viņa reakcija nav tik asa kā Donaldam Trampam, kurš pēdējā laikā pavisam nav sajūsmā par to, kā viņu atveido Aleks Boldvins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu