Panteļejeva izstāde atklās Purvīša balvas desmitgades svinības

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

No piektdienas, 10. februāra, līdz 12. martam Rīgā, «Gallery Park Hotel», Krišjāņa Valdemāra ielā 7, būs skatāma tēlnieka Gļeba Panteļejeva izstāde «Kur Tu to ņēmi?», ar kuru tiks atklātas Purvīša balvas desmitgades svinības, informē izstādes pārstāve Dagne Dāboliņa.

Izstādes «Kur Tu to ņēmi?» balsts ir savulaik viesnīcai iepretim esošajā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā (LNMM) notikusī Panteļejeva izstāde «Ornitoloģija», par kuru viņš 2013. gadā tika nominēts Purvīša balvas astoņu kandidātu sarakstam.

Purvīša balvas desmitgades svinību kulminācija notiks nākamnedēļ, 17. februārī, kad īpašā ceremonijā LNMM tiks paziņots Purvīša balvas ieguvējs un atklāta astoņu «Purvīša balvas 2017» kandidātu - Artura Bērziņā, Ivara Drulles, Kristapa Epnera, Ata Jakobsona, Voldemāra Johansona, Maijas Kurševas, Andas Lāces, kā arū mākslinieku grupas Kriša Salmaņa, Annas Salmanes un Kristapa Pētersona - darbu izstāde, kas līdz 9. aprīlim būs skatāma LNMM jaunuzceltās piebūves Lielajā zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu