Episks foto: 1,42 m garā vingrotāja Bailsa pozē ar milzi Šaku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Simone_Biles

Titulētā amerikāņu vingrotāja Simona Bailsa savā «Twitter» kontā publicējusi sekotājiem bildi, kurā pozē kopā ar sava laika Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) visdominējošāko centra spēlētāju Šakilu O'Nīlu.

Viņi satikušies Hjūstonā pirms ASV sporta galvenā notikuma Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēles - «Super Bowl». Šo pasākumu klātienē apmeklē daudz sporta zvaigžņu, tostarp četrkārtējā Riodežaneiro olimpisko spēļu čempione Bailsa un četrkārtējais NBA čempions O'Nīls, kurš tagad strādā TV par basketbola analītiķi.

  • Simonas Bailsas augums - 142 cm.
  • Šakila O'Nīla augums - 216 cm.

Ar Bailsas publicēto attēlu dalījušies vairāk nekā 45 tūkstoši «Twitter» lietotāju, bet pogu «patīk» nospieduši teju 170 tūkstoši.

Bailsa 2016. gada Olimpiskajās spēlēs Rio nofotografējās arī ar citām sporta zvaigznēm. Bildes skatīt zemāk.

Varam tikai iedomāties, kā 19 gadus vecā sportiste izskatītos kopbildē ar talantīgo latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi, kura augums ir 221 centimetrs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu