Foto: Daiļā Dakota un daiļais Džeimijs uz sarkanā paklāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Losandželosā pirmizrādi piedzīvoja erotiskās filmas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») otrā daļa – «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās»), un abi filmas galvenie varoņi - Dakota Džonsone (Dakota Johnson) un Džeimijs Dornans (Jamie Dornan) centās, cik spēja, lai starotu un valdzinātu uz filmas pirmizrādes sarkanā paklāja.

Džonsone bija izvēlējusies gaišu viegla auduma tērpu, kas atklāja un izcēla krūšu formu, savukārt Dornans starmešu gaismās iznāca ar bārdu.

Starp pirmizrādes viesiem bija arī dziedātāja Rita Ora, aktrise Kima Beisingere un citas dāmas, kuras labprāt izrādīja savus labi trenētos augumus.

Foto: reuters/sc

Filma uz ekrāniem jau 8. februārī.

Arī otrā filma balstīta uz britu rakstnieces E. L. Džeimsas pasaulslaveno erotisko triloģiju, kurā aprakstītas attiecības starp jauniņo, nupat augstskolu beigušo Anastasiju Stīlu un bagāto, izskatīgo, kā arī ļoti veiksmīgo biznesmeni K. Greju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu