Dziedātāja Dženifera Lopesa pastāsta, kāpēc dod priekšroku jaunākiem vīriešiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa jau daudzus gadus izceļas ne tikai ar savu talantu, bet arī faktu, ka mīlestībā viņa dod priekšroku gados jaunākiem vīriešiem. Lopesa bija saderinājusies ar aktieri Benu Afleku, kas ir trīs gadus jaunāks par viņu, tad sekoja attiecības ar dejotāju Kasperu Smārtu, kas ir astoņpadsmit gadus jaunāks, un nu slavenība ir attiecībās ar reperi Drake, kas ir par viņu septiņpadsmit gadus jaunāks.

Vienā no pēdējām intervijām slavenā aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa pastāstīja, kāpēc, gadiem ejot, dod priekšroku par sevi jaunākiem vīriešiem.

Izrādās, divdesmit gados vīrieši ir ļoti pašpārliecināti un seksuāli agresīvi, toties sievietes tieši pretēji - ļoti nepārliecinātas par sevi, savu seksualitāti.

Vēlāk viss mainās, vīrieši sāk šaubīties par sevi, toties sievietes kļūst harmoniskas, un tas viņas padara iekārojamākas.

Tieši tāpēc Dženifera izvēlas sev līdzās gados jaunus vīriešus, jo nevēlas būt kopā ar kādu kompleksu pārņemtu vīrieti, bet grib līdzvērtīgu partneri.

Lopesa neslēpj, ka divdesmit gadu vecumā izjutusi kompleksus figūras dēļ, bet tagad mīl sevi vairāk nekā jebkurā dzīves posmā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu