«Depeche Mode» laiž klajā politisku singlu «Where's the Revolution»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu grupa «Depeche Mode» laidusi klajā jaunu dziesmu - politiski uzlādētu skaņdarbu «Where's the Revolution». Tas ir pirmais singls no «Depeche Mode» jaunā albuma «Spirit», kuru paredzēts laist klajā 17. martā.

«Who's making your decisions? You or your religion?» («Kurš pieņem tavus lēmumus? Tu vai tava reliģija?») dziesmā jautā solists Deivs Gāns (Dave Gahan). Dziesmu sarakstījis Martins Gors (Martin Gore).

«Es gan jauno albumu nedēvētu par politisku, jo neuztveru mūziku politiski,» intervijā «Rolling Stone» saka Gāns. «Taču albums ir noteikti par cilvēci, un mūsu vietu tajā. Ja vēlamies, lai kaut kas mainītos, mums par to jārunā un jādomā līdzi visam, kas notiek. Šobrīd neizskatās, ka Londonā notiek šāds process. Mēs dodamies pretējā virzienā. Martin juta, ka vēlas par šo tēmu izpausties.»

Jaunais albums, kas sekos 2013. gada «Delta Machine», būs pirmais ieraksts kompānijas «Columbia Records» apgādā. To producējis Džeimss Fords.

Jau ziņots: lai atbalstītu albumu, «Depeche Mode» dosies turnejā «Global Spirit Tour», kas sāksies 5. maijā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un noslēgsies 23. jūlijā Rumānijas pilsētā Klužā-Napokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu